Auto- en openbaar vervoersector

Precies, zorgvuldig en gecertificeerd laswerk voor de auto-industrie

Laswerk is overal – zo ook in de vervoersector.  Wij zijn betrokken bij nieuwe innovaties in de auto-industrie. Zo kwam er onlangs een, vanwege concurrentgevoeligheid, geanonimiseerde autofabrikant bij ons om zijn nieuwste model te testen en gebruikten wij onze kennis om deze nieuw ontworpen auto te helpen realiseren. Ons team mocht helemaal ‘los’ – zo hebben wij het chassis verbouwd om een side-impacttest te kunnen doen en zijn we betrokken bij het maken van onderdelen voor deze auto. Ontzettend leuk en interessant om te mogen doen.

 

Ook zijn hebben wij vele treinen en bussen van nieuwe gecertificeerde onderdelen mogen voorzien voor verschillende spoorwegmaatschappijen in binnen- en buitenland.

 

Aanwezig in vele sectoren met ons gecertificeerde laswerk

Wij zijn het lasbedrijf voor de uitdagende vraagstukken. Wij zien onszelf als een veelzijdige alleskunner op het gebied van laswerkzaamheden. Een ‘nee’ zullen wij je niet snel verkopen. Zo zijn wij naast de automotive & transportindustrie ook beschikbaar voor al je vragen over de vacuümtransport- en vacuüm koelen-sector. Of gebruik onze ervaring over laswerkzaamheden in de foodindustrie.

Geïnteresseerd? Neem gerust eens contact met ons op wanneer je vragen hebt!

Contact
BEKIJK ONZE VACATURES