Moba en Aral

Al jarenlang geen uitdaging te groot voor onze gecertificeerde lassers

Onze lassers zijn volledig gecertificeerd en gaan geen uitdaging uit de weg. Ingewikkelde vraagstukken die een unieke oplossing vragen, zijn aan ons besteed. Dat weet ook de wereldleider in de eierindustrie. Moba levert bijzonder innovatieve en betrouwbare totaaloplossingen voor de eierindustrie die voldoen aan de strenge normen van de huidige markt. En wij mogen dit bedrijf hier al meer dan 20 jaar bij helpen. Zo zijn wij bezig met inpakframes van verschillende types, maar ook andere machineframes maken wij volledig in onze werkplaats.

Alle kennis onder één dak

Al deze werkzaamheden doen we volledig in eigen huis, in onze constructiewerkplaats in Oldebroek. Ons jonge team bestaat uit vakkundige en gecertificeerde lassers die wel in zijn voor een uitdagend vraagstuk. Geen vraag is niet te beantwoorden: we zoeken altijd naar de beste oplossing. Zo helpen wij Moba door hem op het gebied van onderhoud volledig te ontzorgen. Wij leveren materiaal, bouwen installaties en machines op locatie en in onze werkplaats, we voorzien het onderhoud, wij lassen en passiveren. Volledige ontzorging!

Wij zijn het lasbedrijf voor de uitdagende vraagstukken. Het is ons doel ervoor te zorgen dat we een passende en werkbare oplossing vinden voor jouw onderhoudsvraagstuk. Dit doen we door goed te luisteren naar jouw vraag en ons te blijven verdiepen in de laatste ontwikkelingen in het vak. We nemen zorgen bij je weg en gaan zelfstandig te werk. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partij voor een vele jaren durende relatie.

Project

Onze ervaring in de vleesverwerkingsindustrie

Project

Hoogwaardig gecertificeerd laswerk voor de auto- en openbaar vervoersector

BEKIJK ONZE VACATURES