Automotive & transport

Uniek en hoogwaardig gecertificeerd laswerk voor de auto- en openbaarvervoer sector

Laswerk is overal – zo ook in de vervoersector. We hebben vele producten van nieuwe onderdelen mogen voorzien voor verschillende spoorwegmaatschappijen in binnen- en buitenland. Ook zijn wij betrokken bij innovaties van de auto-industrie en gebruiken wij onze kennis om nieuw ontworpen auto’s te helpen realiseren.


Aanwezig in vele sectoren met ons gecertificeerde laswerk

Wij zijn het lasbedrijf voor de uitdagende vraagstukken. Wij zien onszelf als een veelzijdige alleskunner op het gebied van laswerkzaamheden. Een ‘nee’ zullen wij je niet snel verkopen. Zo zijn wij naast de automotive & transportindustrie ook beschikbaar voor al je vragen over de vacuümtransport- en vacuüm koelen-sector. Of gebruik onze ervaring over laswerkzaamheden in de foodindustrie.

 

Meer zien van unieke vraagstukken?

Bekijk project

Alles volledig in huis

Al deze werkzaamheden doen we volledig in eigen huis, in onze constructiewerkplaats in Oldebroek. Ons jonge team bestaat uit vakkundige en gecertificeerde lassers die wel in zijn voor een uitdagend vraagstuk. Geen vraag is niet te beantwoorden: we zoeken altijd naar de beste oplossing.

Het is ons doel ervoor te zorgen dat we een passende en werkbare oplossing vinden voor jouw vraagstuk. Dit doen we door goed te luisteren naar jouw vraag en ons te blijven verdiepen in de laatste ontwikkelingen in het vak. We zien geen problemen maar uitdagingen, om bedrijven met unieke vraagstukken te helpen met behulp van onze specialistische kennis en jarenlange ervaring in lasservice.

Heb je een vraagstuk voor ons? Ons team heeft er zin in!

 

BEKIJK ONZE VACATURES